За нас

 

Дейности

 

С амбицията да бъде платформа за идеи - да представя, да генерира креативност, да вдъхновява и подтиква към активност - Интер Експо Център следва навиците и динамичния живот на бизнеса. Съдейства за комуникация между компании и инвеститори с идеята да обърне внимaние на тясно специализираните език и тематика на отделните браншове. Интер Експо Център не се фокусира в определена целева група, а се определя като място за креативна бизнес култура – всички участници в предприемачеството, които се развиват под неговото влияние или му влияят, развивайки се. Една от целите на Интер Експо Център е да предостави поле за изява на българските и чуждестранните компании, които по подобаващ начин да представят своите проекти. 

История

Интер Експо Център ЕООД е новото име на Агенция Булгарреклама ЕООД, която е първата в България рекламна агенция. Една от дейностите, които компанията развива, е организиране и провеждане на международни бизнес изложения и различни по вид събития. Това довежда до нуждата от изграждане на изложбен комплекс в столицата.

През 2001 г. Агенция Булгарреклама, Булгарреклама Холдинг, Столична община и Българска стопанска камара като акционери учредители откриват първия и единствен досега в София изложбен комплекс - Интер Експо Център, като Агенция Булгарреклама става оператор на комплекса.

Днес на територията на Интер Експо Център - София се организират над 40 изложения годишно и над 200 събития, които са неразделна част от културно-икономическия живот на столицата.
 

Акценти

  • Първият и единствен досега в София изложбен комплекс - Интер Експо Център е открит през 2001 г.
  • Интер Експо Център е част от Централноевропейския панаирен алианс (CEFA) и Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI)
  • Председателят на СД на ИЕЦ инж. Иван Иванов е избран за президент на CEFA за 2010 г.
  • Столична община през 2012 г. открива метростанция с името на комплекса -  „Интер Експо Център“ 
  • От 21 март 2016 година Интер Експо Център е официален представител на Messe Frankfurt в България

 


Намерете ни в:

Facebook   Google+   LinkedIn   YouTube