Новини
28 април 2017

Love 2 Design спечели посетителския вот на Българска мебел на годината 2017

Посетителският вот постави на първо място в конкурса Българска мебел на годината 2017 заседателната маса „Exclusive“ на дизайнерското студио Love 2 Design. Второто и третото място завоюваха съответно Хармонт (с матрак и легло.. виж още »

25 април 2017

Интериор-И и TED BED взеха първите награди в конкурса ЩандЪТ

Компаниите Интериор-И и TED BED взеха първите награди в конкурса ЩандЪТ. Събитието бе организирано за първи път в рамките на Техномебел и Светът на мебелите, които се провеждат в Интер Експо Център от 24 до 28 април. Тримата финалисти за.. виж още »

24 април 2017

Изложенията Техномебел и Светът на мебелите – с все по-високо ниво и атрактивно представени продукти

1 млрд. е стойността на произведената продукция в мебелния сектор От година на година нивото на изложенията Техномебел и Светът на мебелите се вдига все повече, а качеството на продуктите става все по-високо. Това каза на.. виж още »

24 април 2017

Изложенията Техномебел и Светът на мебелите отварят врати

Министърът на икономиката Теодор Седларски ще открие специализираните форуми Започват изложенията Техномебел и Светът на мебелите. Те ще се проведат от 24 до 28 април в Интер Експо Център – София и ще бъдат открити от министъра на.. виж още »

10 април 2017

щандЪТ на Техномебел и Светът на мебелите

Тази година, за първи път в рамките на Светът на мебелите и Техномебел (24-28 април), ще се проведе конкурс сред изложителите за най-добър щанд – щандЪТ. Организатори на инициативата са Интер Експо Център и Браншовата камара на.. виж още »

06 април 2017

Четвъртото издание на вдъхновяващия форум „Аз, инженерът“ започна

Започна четвъртото издание на инженерния форум „Аз, инженерът“. Събитието дава думата на гимназистите и студентите, които представят иновативните си разработки. А в интересната съпътстваща програма са включени многобройни конференции с.. виж още »

04 април 2017

Служебните министри на икономиката и околната среда и водите откриха изложенията MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ

Служебните министри на икономиката и на околната среда и водите Теодор Седларски и Ирина Костова откриха изложенията MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ. Те подчертаха важността на двата международни форума, провеждащи се в Интер.. виж още »

04 април 2017

MachTech&InnoTech Expo отваря врати в Интер Експо Център от 4 до 7 април

Тържествено откриване на събитието ще направи служебният министър на икономиката Теодор Седларски от 11:00 часа в Интер Експо Център. Никола Стоянов, заместник изпълнителен директор на ИАНМСП и  Камен Колев, заместник председател на БСК също ще.. виж още »

03 април 2017

Стартира 11-ото издание на изложението ВОДА СОФИЯ

ВОДА СОФИЯ събира иновациите във водния сектор на едно място Повече от 40% е делът на новите компании, които ще участват на изложението от 4 до 6 април в Интер Експо Център Най-новите технологии за ултра чиста вода в дома и индустрията ще.. виж още »

30 март 2017

Стил, елегантност и модерни технологии – открийте ги на Светът на мебелите и Техномебел

Всеки от нас обича мекото канапе пред телевизора. Да се прибереш след тежък ден и да се потопиш в любимата си мебел; да сготвиш в кухнята, която си създал по собствен вкус… Да, няма по-прекрасно нещо. Избирането на правилните мебели и.. виж още »