11.06.2021

Бебемания отвори врати в Интер Експо Център

От 11 до 13 юни най-голямото изложение за бебешки и детски стоки се провежда на живо при спазване на всички мерки за сигурност

За петнадесети пореден път Бебемания среща бъдещи и настоящи родители с водещи производители и дистрибутори на бебешки и детски стоки и услуги.

Изложението, организирано от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ), събира фирми-национални дистрибутори, които представят повече от 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите.

В рамките на трите изложбени дни посетителите на Бебемания имат възможност да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, с тенденциите и колекциите за 2021г., както и да пазаруват бебешки и детски продуткити на преференциални цени.
В залите на Интер Експо Център родителите откриват множество предложения за най-малките, сред които бебешка и детска козметика, дрехи, легла и матраци, пюрета, пелени, слингове и раници, специализирана техника за хранене, медицинско оборудване, натурални и био продукти, играчки и други.

БЕБЕМАНИЯ 2021 се провежда в съответствие с изискванията на българските здравни власти и стриктното следене за спазването им. Проектирани са широки пътеки за осигуряване на необходимата дистанция, постоянен свеж въздух във високите изложбени зали и Smart system за управление на вентилацията осигуряваща разделение на входящите и изходящите въздушни потоци.