новини

Домакин е изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 в Интер Експо Център

Определено днешният съботен ден предлага изключително преживяване за любителите на кучета. Всеки почитател на четириногите любимци може да посети Международната киноложка изложба, която започва в Интер Експо Център. Събитието се провежда в рамките на 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което традиционно събира почитателите на лова, риболова, спорта и къмпинга.

Богатата програма на събитието определено обещава незабравими емоции. Пред присъстващите със своите стопани ще дефилират многобройни български и чуждестранни четириноги любимци от различни породи. Те ще бъдат подобаващо оценявани, борейки се за награди в различни категории, съобщава Федерацията по кинология за Европа Терра.

И много приятни изненади...

Разбира се, посетителите на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което ще бъде с отворени врати и през днешния ден до 18.00 часа, ще се насладят на многобройните предложения на изложителите. Ловците и риболовците ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло. Офроудърите ще намерят всичко необходимо за оборудване на машинтите си, а любителите на спорта и къмпинга ще открият най-добрите предложения, за да се чувстват комфортно сред природата и при упражняване на любимото си хоби.

Както всяка година досега изложение„Наслука-лов, риболов, спорт“ е приготвило много изненади за своите посетители. От 26 до 29 септември те имат възможност да печелят разнообразни награди. Една от изненадите е томбола с анкетни карти за четири награди. Посетителите получават анкетата при закупуването на своя билет. Голямата награда е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за спечелването на тези изключителни награди ще трябва да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на изложението.

Вратите на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което се провежда в зала 6 на Интер Експо Център, са отворени през целия съботен ден. Чак до 18.00 часа.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>