новини

Бързи, стилни, яростни и елегантни. Това са автомобилите и моторите на Honda, които от 12 до 14 май ще откриете в Интер Експо Център – София. Тридневното изложение е под наслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“.

Сред впечатляващите машини с изключително модерна визия е изцяло новия Honda Civic, който може да бъде тестван на място. Любителите на автомобилите със сигурност ще оценят високо дизайна, съчетаващ агресивен външен вид с красиви извивки. За първи път моделът претърпява такива мащабни промени. Спортното му излъчване е по-силно от всякога, а новите турбобензинови двигатели радват с оптималното съчетание от икономия и мощ.

Впечатляващи машини

Освен десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, в Интер Експо Център ще се състоят още две премиери на Honda. Тук ще откриете лимитираната серия Anniversary Edition на СR-V. Той е декориран с празничното лого на марката, допълнително е оборудван и с аеропакет, включващ предна и задна аероброни, заден спойлер, стилни степенки.

Сред впечатляващите машини на компанията е и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750. Като мотоциклет от напълно нов сегмент той съчетава комфорта на градския скутер с динамиката на спортния Adventure.

Входът е свободен, работното време в първите два дни ще е от 10.00 ч. до 20.00 ч., а в неделя изложението приключва в 16.00 ч. За посетителите са приготвени изненади и големи награди за почитателите на красивите, стилни, бързи и модерни автомобили.