06.10.2025

Иновативните процеси в ХВП ще проследим на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК от 12 ноември

С фокус върху бизнеса и широката публика, изложението е част от формата на Международните хранителни изложения, обединяващи хранително-вкусовия сектор в Интер Експо Център от 12 ноември

​За всеки с бизнес в сегментите на храните, напитките, хранителните добавки, ХВП-опаковките, машините и складовото оборудване, следващите редове са важни. Защото са посветени на очакваното от българските и компаниите в цяла Европа, изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК, което ще отвори врати в Интер Експо Център от 12 до 15 ноември.

ИНТЕРФУД&ДРИНК събира всички производствени процеси на едно място. Като част от мащабния формат на Международните хранителни изложения, заедно с МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и Wine&Spirits Show, изложението дава възможност не само за локално, но и глобално развитие на всеки, прекосил прага на Интер Експо Център.

Какво ни очаква от 12 до 15 ноември?

„Това ще е 24-ото издание“, споделят организаторите. Екипът се е съсредоточил върху активната комуникация с участниците, които могат да открият повече за условията за участие на www.food-exhibitions.bg. Билетите за посетители са достъпни на www.iec.urboapp.com.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
От 12 до 15 ноември ИНТЕРФУД&ДРИНК ще постави акцент върху храните – захарни и шоколадови изделия, подправки, растителни масла, консервирани храни и др. Изложителите ще представят и различни видове напитки. Акцент са и хранителните добавки, адитиви, овкусители, оцветители, емулсии и стабилизатори. Разбира се, ще бъдат представени технологичните иновации - машини и технологии за производство и преработка, системи за пречистване, опаковъчни машини и решения, софтуер, специализирани машини и съоръжения за транспорт, логистика и съхранение.

Допълнителни ползи носи и обособената БИО ЗОНА. За 9-а година тя е запазена територия за специалисти, производители и търговци на сертифицирани био продукти.

И това не е всичко. Доказателство е последното издание, което привлече над 500 участници от 3 континента и близо 22 000 посетители на Международните хранителни изложения. Пред тях програмите си разгърнаха десетки съпътстващи събития с различни мащаби.

Презентиране на иновации, бизнес-дискусии, браншови събития, майсторски класове, международни пица и кулинарни шампионати, семинари, посветени на българския туризъм, шоко-фестивали, кафе-приключения и какаови пътешествия бяха малка част от форматите, в които се впуснахме. „През тази година програмата ще е още по-разнообразна и интригуваща“, разкриват организаторите. Сред съпътстващите събития са Форумът „Храна и здраве“, организиран от Форум за женско здраве и Интер Експо Център

ИНТЕРФУД&ДРИНК 2025 и песпективите

Нови перспективи разкриват три специализирани зони. Digital Box събира дигиталните търговски решения. В HOT RELEASE EXPO изложителите ще представят най-новите си продукти. МАTCHMAKING PLATFORM създава онлайн пространство за двустранни срещи.

Перспективи и възможности. Това са два от ключовите елементи, които превръщат присъствието на ИНТЕРФУД&ДРИНК от 12 до 15 ноември в необходима стъпка за развитието на бизнеса в сферата на храните, напитките и ХВП-технологиите.
Gallery