15.09.2018

Интер Експо Център отваря вратите си за Aniventure Comic Con 2018

Срещи с любими и световноизвестни популярни актьори, косплейъри, влогъри

Невероятно разнообразие от забавления, срещи с любими и световноизвестни популярни актьори, косплейъри, влогъри, зони за комикси и аниме, гейминг и разнообразни награди. Такава е обстановката, в която на 15 и 16 септември се провежда Фестивалът на японската култура аниме и манга Aniventure Comic Con 2018. Организирано от Key Events and Communication, събитието дава възможност за неповторимо изживяване на уикенда.

В изложбените зали на Интер Експа Център Aniventure Comic Con 2018 дава възможност заедно да се съберат почитателите на традиционна и модерна японска култура, на японската анимация - аниме, манга комикси, конзолни и компютърни игри, бойни изкуства и предоставя поле за изява на млади таланти в областта на изобразителното изкуство, изработката на костюми и аксесоари, театралната сцена, видеомонтаж и ефекти и други.

В тази неповторима обстановка феновете на известни световни сериали се срещат лично и да получат автограф от любимите си ащктьори. Благодарение на изключителната съпътстваща програма, присъстващите могат да посетят многобройни панели и лекции, посветени на косплей сцените, традиционните японски ястия и празници, изкуството на маските на Биен Лиен и други. Aniventure Comic Con 2018 приема и изключителн по рода си Anime/Movie Косплей, както и вдъхновяващата лекция "Комиксовата адаптация - от страниците към екрана и обратно".

Всичко това, и още много, очаква посетителите на Aniventure Comic Con 2018.