новини

Събитието ще се проведе от 11 до 15 септември 2018 г. във Франкфурт на Майн

В петък, 13 октомври, Интер Експо Център домакинства бизнес закуска във връзка с предстоящото 25-о издание на Automechanika Frankfurt – най-голямото изложение в света за автомобилния следпродажбен сервиз. Присъстващите журналисти и представители на бизнеса получиха подробна информация, а събитието бе открито от управителя на единствения изложбен център в София – Ивайло Иванов.


„От началото на 2016 г. Интер Експо Център е официален представител на Мессе Франкфурт за България“, каза Ивайло Иванов. Подчертавайки, че ИЕЦ предоставя достъп до всички изложения, организирани от германското дружество, той напомни, че брандът Automechanica се развива повече 45 години.

Със своите 20 000 изложители и 600 000 посетители Месе Франкфурт организира 17 изложения, на четири континента, в общо 15 държави, разказаха организаторите. Най-мащабното от тях ще се проведе от 11 до 15 септември 2018 г. във Франкфурт на Майн, като за първи път част от Automechanika Frankfurt ще бъде Reifen – специализирана изложба за гуми. Посочвайки значението на предстоящото събитие, организаторите подчертаха обема и качеството на изложителите в Automechanica. „На това изложение действително всички площи са заети“, потвърди и Ралф Петров, главен редактор на българското издание на Auto Bild.

Бизнес закуската бе и мястото, на което бяха представени акцентите на провеждащия се в Интер Експо Център от 14 до 22 октомври Автомобилен салон София.