новини

Интер Експо Център, като официален представител на Месе Франкфурт за България, беше домакин на прес обяд в хотел Сентрал Парк. На него присъстваха Ивон Енгелман - директор „Living and Giving” на изложението Амбиенте, журналисти, представители на Месе Франкфурт от България, Унгария, Австрия, Сърбия, Румъния, Словения, Хърватска, Черна гора и организаторите от единствения изложбен център в София.

По време на прес обяда стана ясно, че 94% от изложбеното пространство на Амбиенте е заето. Изложението се фокусира върху целия спектър от потребителски стоки, свързани с пространството на трапезарията, кухнята, домакинските стоки, луксозните стоки, както и предоставянето и интериорното обзавеждане за жилището.

През 2017 г. в немския град Франкфурт на Майн изложението е привлякло 4460 изложители от 94 държави, които са представили своите иновативни продукти и услуги на 308 000 кв.м в рамките на пет изложбени дни.  Засилен интерес са проявили компании от Италия, Китай, Франция, САЩ, Испания, Великобритания, Холандия, Швейцария, Южна Корея и Турция. България е била представена от шест компании. Посетителите на Амбиенте са били 141 000 души от 154 страни. 422 от тях са дошли от България, споделят организаторите на събитието. По-малко от пет месеца преди началото на Ambiente четири фирми от България вече са се регистрирали за изложението.

Амбиенте ще се проведе от 9 до 13 февруари 2018 г. Интер Експо Център е готов да отговори на всеки въпрос, свързан с бъдещото ви участие в изложенията на Месе Франкфурт.