новини

На 22 и 23 ноември Интер Експо Център е домакин на изложението за игралната и развлекателната индустрия BEGE Expo 2017. Това е  юбилейното 10-о издание на форума.

През тази година събитието се провежда под мотото "България - технологичен център на Балканите!", подчертаващо бързото развитие на технологичния сектор в България и региона. Участие ще вземат повече от 65 изложители от 20 държави.

„Нарастващият интерес потвърждава позицията на България в хазартната индустрия“, каза по време на откриването председателят на Държавната комисия по хазарта Огнемир Митев. Според него държавата може да бъде посочена като добър пример за бранша.

Изложението бе определено от Ангел Ирибозов, председател на Управителния съвет на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ), като място, на което „се показва пулсът“ на игралната индустрия. „Трябва да бъдем горди, че София се установява като технологична столица на региона“, отчете той. В духа на последните технологии, които ежегодно се показват по време на изложението, участие в официалното откриване взе и хуманоидният робот Sanbot, който пожела успех на събитието и на участниците в него.

Организатор на форума е BEGE еxpo. Събирайки посетители от цял свят той дава възможност да се срещнат производители, доставчици, представители на индустрията, собственици на игрални зали и казина и крайни клиенти. Освен да научат за тенденциите и най-новите технологии, те могат да участват и в богатата съпътстваща програма, включваща многобройни дегустации, изложби и презентации.

Вратите на изложението са отворени за посетители от 11.00 до 18.00 часа.