новини

Специализираният форум дава възможност за проследяване на тенденциите и представяне на най-новите продукти

Единадесетото поредно издание на изложение „Бебемания“ започна. То се провежда от 24 до 26 ноември в Интер Експо Център. Организатор е Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ).

В специализирания форум участват компании, специализирани в областта на производството и търговията на стоки и услуги за бебета и деца. То дава възможност на фирмите в сектора да проследят тенденциите и да представят най-новите си продукти за обзавеждане на детски стаи, аксесоари, специализирани детски и бебешки храни и напитки, играчки, облекло, хигиена и козметика.

Това е мястото, на което родителите могат да открият най-добрите предложения за своите деца. На „Бебемания“ бъдещите майки и бащи имат възможност да получат ценна информация и да се подготвят за момента, в който ще имат свое дете.

Освен многобройни продукти, които ще бъдат представени в зали 5 и 6 на Интер Експо Център, изложението отново предлага многобройни изненади за присъстващите. Всеки посетител може да участва в игра и да спечели награда - oгледално-рефлексен фотоапарат, таблет или роботизирана прахосмукачка.

Входът на „Бебемания“ 2017 е свободен.