новини

Месец преди началото на международното изложение Българска строителна седмица организаторите от Интер Експо Център – София отчитат по-високо чуждестранно присъствие спрямо изданието през 2016 г. От 15 до 18 март свои щандове ще разположат компании от Германия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова, като в момента интерес проявяват фирми от още няколко държави. Това ще бъде 17-ото поредно издание на специализирания форум, който е определян като водещ за отрасъла.

През тази година в изложението са включени три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“, а акцентът пада върху двустранните бизнес срещи.

Събитието отново ще събере под един покрив представителите на целия строителен сектор – водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, инвеститори и експерти, давайки възможност да се дискутират актуалните въпроси от строителния бранш.

Последното издание на изложението бе посетено от над 8500 души, които разгледаха продуктите на повече от 170 фирми изложители. Тогава много от тях определиха участието си като успешно, а над 70% от компаниите потвърдиха, че ще присъстват отново, и отдавна са сред изложителите за 2017.