новини

Устройствата позволяват на стопанина бързо и ефективно проследяване на домашния любимец

За да се грижим пълноценно за четириногите си ловни другари, както и за всички свои домашни любимци, е нужно да знаем къде се намират те по всяко време. Съзнавайки огромната отговорност на стопанина, по време на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 онлайн магазинът МавеШоп ще предложи Tractive GPS.

Компанията предлага пълна гама от продуктите на Tracitive. Сред тях са GPS устройства за кучета, GPS устройства за едър и дребен добитък, нашийници, устройства за жизнените показатели на кучета.

GPS устройствата на Tractivе са сред най-добрите проследяващи устройства за животни в световен мащаб. Продуктите са 100% водоустойчиви, с вграден GSM модем, работещ с над 220 мобилни оператора в 80 страни едновременно, без нужда от поставяне на СИМ карта, доказано качествено приложение, работещо стабилно на различни платформи (Android или iOS).

Сред клиентите на компанията са ловци и горски стопанства (70%), животновъди (20%), отглеждащи коне, крави, овце и друг едър и дребен добитък, любители кучетата в големите градове (10%).

Всички предложения на МавеШоп ще откриете в зала 6, щанд А10 - 26 - 29 Септември, изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 гр. София.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>