новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

С тях можем да стигнем навсякъде. Те ни дават възможност да посетим тайнствени кътчета, да се поразходим или да отидем за риба. Да; това са предложенията на KayakShopBG. С разнообразието си от продукти, фирмата може да даде удачно предложение на всеки свой клиент.

Каяците Hobie, разполагащи с MirageDrive® система за задвижване, дават възможност за пълноценно и емоционално изживяване. Независимо дали сте за риба, на лов, с фотоапарата или просто имате малко свободно време. Стабилната конфигурация на каяците с Mirage Drive® оставя ръцете Ви свободни. Всички каяци са оборудвани със стойки за въдици, отсеци за багаж и голямо място за товари на палубата.

Ако търсите мултифункционална, спортна лодка за забавления за двама, запознайте се се с Hobie Mirage® Tandem Island. Tandem Island е супер бърз каяк за двама. Навиващото се платно може да бъде мигновено вдигнато или пуснато, а системата MirageDrive® осигурява тяга при слаб вятър или когато гребете. Швертът предпазва от странично преобръщане, усъвършенстваната конструкция на руля Ви дава страхотна маневреност. Стабилизаторите се прибират лесно към корпуса за лесно преминаване през тесни места или при акостиране. От двете места може да се управляват както руля, така и платната, което прави Tandem Island идеален за потребители с различни умения. Голямото пространство за багаж и товароподемност откриват възможности за нови приключения.

Намирането на нови възможности да се наслаждавате на водата е начин на живот в Hobie. Най-новият Mirage Standup Pedalboard е задвижван от педали, вместо с гребло. Сърфистите могат да се възползват от предимствата на патентованата технология MirageDrive®.

Всички продукти на компанията ще откриете в зала 6, щанд С4 по време на изложение "Наслука - лов, риболов, спорт" - 26-29 септември 2018 г.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>