новини

Успешен лов с подходящата екипировка

За да бъдем успешни в лова, е нужно да сме правилно екипирани. Затова трябва да съобразим както терена, който ще посетим, така и сезона и метеорологичните условия.

За максималния комфорт и успешния лов, на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 март, фирма Chameleon Hunting ще представи своите предложения.

Българският производител и износител на висококачествено ловно облекло и аксесоари Chameleon Hunting е основан през 2015 г. Пласираща произведенията си в България и чужбина, компанията използва платове, които е разработила съвместно с производителите на технически платове “Schoeller” Швейцария, “IBQ” Испания, “Thygesen and Birk” Нова Зеландия, Cordura®️ и Kevlar®️. В екипировката са внедрени технологиите 3XDry®️, coldblack®️, Drykeep®️, Coolmax®️ и други. Те гарантират практичността на облеклата в различни метеорологични условия.

За да бъдат максимално ефективни, в процеса на разработване дрехите и аксесоарите се тестват с помощта на професионални ловци. Chameleon Hunting ще представи своите продукти в зала 6, щанд А8.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>