новини

MULTIVAC ще представи продуктите си по време на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ - от 26 до 29 септември в Интер Експо Център

Здравите и издръжливи опаковъчни машини MULTIVAC доказват своята стойност и качество в световен мащаб повече от 50 години както в производството на храни, така и в гастрономията.

Компанията е водещ производител в света на решения за опаковане за търговията и промишлеността със своите над 5300 служители и 85 дъщерни дружества в цял свят. Продуктите които MULTIVAC създава, ще откриете на тазгодишното издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 26 до 29 септември в Интер Експо Център.

MULTIVAC ще акцентира на вакуумната камерна машина Home. Тя е произведена в Германия, съгласно най-високите стандарти за качество и безопасност. Нейният дизайн е иновативен и модерен. Притежава уникален външен вид и редица предимства.

HOME e Вашият MULTIVAC за дома

Компактната машина е с размери едва 31 см*22,5 см*48 см и тегло 12 кг. Благодарение на това лесно  може да бъзе разположеня на кухненския Ви плот и дава възможност за професионално опаковане в домашни условия – с най-високо качество.

Вакуумният плик се залепва чрез лепяща шина, която разполага с нагревател за лепене и отрязване на остатъка от плика. Home е за използване благодарение на специалните програми, с които е снабдена. Сред тях е и програмата за евакуиране на въздуха от вече отворена бутилка вино, а също така и за овкусяване на месо с марината. Във вакуумиращата камера могат да се затварят без загряване дори стъклени буркани с мармалад. Освен това благодарение на практичната подложка за камерата, с Home може да опаковате и сосове, супи и др.

Машината притежава стабилна иноксова конструкцията. Капакът на вакуумната камера е оборудван със закалено стъкло, през което може да наблюдавате продукта по време на вакуумиране. Всички части на машината са с MULTIVAC Hygienic Design™.

Към машината се предлагат и допълнителни аксесоари, сред които – уред за евакуация на въздуха за бутилки и маркуч. За допълнителна информация запитайте Вашия МУЛТИВАК представител. Компанията ще представи своите продукти в зала 6, щанд А19.

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>