новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

С класически вид, лесна за управление и възможност за монтиране на допълнително оборудване. Да, това е лодката MeggaCraft 360 S, която ще бъде представена лично от компанията-производител Meggacraft по време на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 от 26 до 29 септември в Интер Експо Център.

Благодарение на добре проектираното V-дъно и лек корпус, плавателният съд се може да бъде задвижван както с електрически, така и с бензинов двигател. За ефективното придвижване е достатъчно той да бъде с мощност между 8 - 15 к.с. Маневреността, която лодката притежава, позволява на хора с по-малък опит в плаването без усилие да я управляват.

Поради отличната си геометрия на дъното MeggaCraft 360 S може да бъде задвижвана и с гребла. Към лодката може да бъде добавено допълнително оборудване като: колесар, извънбордови двигател, кожен салон, слънцезащитна тента, транспортна тента, сонар, транспортни стойки за въдици.

POLAR BIRD

По време на изложение Наслука - лов, риболов, спорт – София,  MEGGACRAFT ще направи официално представяне на надуваемите руски лодки POLAR BIRD. Лодките предлагани от POLAR BIRD са абсолютен хит в Русия и Европа заради, уникалният си дизайн, качество и иновации.

Конструкцията на лодки Polar Bird е патентована като изобретение в Руската федерация и още 170 страни по света.

Предложенията на Meggacraft ще откриете в зала 6, щанд А4.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>