новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

Изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 ще бъде мястото, на което фирма Meggacraft ще представи плавателните съдове на PEGAZUS. Любителите на риболова, приключенията и ваканциите ще могат да се запознаят подробно с възможностите им в зала 6, щанд А4.

Сред „топ предложенията“ на компанията е PEGAZUS 560 TOP FIHER, която разплога с подвижна колона за управление. Благодарение на това може да се управлява както от кабината, така и извън нея. Като каблинен тип лодка, плавателният съд има отлични мореплавателни характеристики, за което допринася широчината от 2. 54 м. и високият надводен борд. Лодката лесно може да бъде транспортирана и приводнена.

Предният прозорец е от закалено стъкло, което позволява монтирането на чистачки необходими при морски риболов в лоши метереологични условия. Лодката разполага с просторна и висока пилотската кабина, предоставяща много добра вентилация чрез страничните си прозорци, преден и покривен люк. При есенен и зимен риболов PEGAZUS 560 TOP FIHER може да се оборудва със система за отопление в кабината, което насочва горещ въздух към предното стъкло и го предпазва от изпотяване, подобрявайки видимостта. В кокпита има достатъчно място за хладилник и малка печка. Просторната каюта може да „приюти“ 2-ма до 3-ма души. Кабината се затваря с плъзгаща врата от 3 части.

PEGAZUS 560 TOP FISHER е отлична за тролинг и улов на риба в открито море. На покрива може да се монтират шест стойки за въдици от неръждаема стомана, а кърмата дава възможност за монтаж на още шест стойки за въдици и система тип-downrigger, с която лесно може да тролите едновременно с 12 въдици. Уловената риба може да се съхранява в два 100-литрови резервоара под палубата, които се почистват лесно благодарение на система за изпомпване на вода. В кърмата има и резервоар за жива стръв и риба с циркулационна система на водата.

По-компактно решение за дневната екскурзия

За дневните екскурзии и риболов в езера и крайбрежтие морски води, фирма Meggacraft дава изключително интересна алтертнатива на своите клиенти – PEGAZUS 460. Лодката е динамична, лесна за глисаж и управление дори и с мотор с мощност от 40 к.с.

За комфортно плаване съдът е оборудван с мек кожен салон, широка конзола за управление и удобна капитанска седалка, с достатъчно място за багаж под нея. Богат е и списъкът от богато оборудване, на което клиентите могат да се спрат, сред които попадат: водоустойчива аудио система, транспортна и слънцезащитна тента, преден разтегателен диван и други.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>