новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

Правилото в лова и риболова е, че за да има слука трябва да разполагаме с правилните аксесоари. Съобразявайки се с индивидуалните изисквания на всеки ловец, риболовец и офроудър, компания Алексис се включва „на максимална скорост“ в изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември.

Фирмата е официален представител за страната ни на техника за нощно и термо виждане от висок клас. Сред тях откриваме термалните прибори на  FORTUNA, приборите за нощно виждане DEDAL-NV и DIPOL както и дневните оптики на HAWKE.

Изключителен е и асортиментът от монтажи и планки за оръжие, които Алексис предлага. В списъка с производители попадат RUSAN (Хърватия), KOZAP (Чехия), ВОМЗ (Русия), МАК (Германия), INOGUN (Германия).

За доброто оборудване Алексис се грижи, снабдявайки професионалистите с дрехите за лов, риболов и спорт, изработени от GRAFF. А за да сме подготвени за всяка ситуация – навсякъде и по всяко време, със сигурност ще обърнем внимание на ловните ножове SKIFF и Ладья, и към канадските фенери Armytek, снабдени с диоди от нов клас XP-L.

Алексис ще представи асортимента си от продукти в зала 6, щанд С6.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>