новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

Тя е класическа. Тя е комфортна. Тя е удобна и едновременно с всичко това дава възможност за персонализиране и индивидуален дизайн. Тя е MEGGACRAFT 430 – една от лодките в богатото портфолио на фира MeggaCraft, които посетителите на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ ще видят в Интер Експо Център от 26 до 29 септември.

MeggaCraft 430 Classic е класическа лодка с "V" дъно и е подходяща за риболов и разходка. Тя е практичен избор за тези, които търсят удобството и комфорта на голяма лодка, преплетени с мобилността и лекотата на малък плавателен съд. Лодката съчетава всички тези качества в идеалните си размери и изключително добре проектирания кокпит. MeggaCraft 430 Classic разполага с достатъчно място за багаж, който може да бъде разпределен в шест багажни отделения.

Компактната конзола на MeggaCraft 430 Classic осигурява повече място и възможност за движение в лодката, без това да пречи на капитанът да я управлява. Стандартното оборудване включва: конзола, ротационна система за управление, котвено помещение, релинги от неръждаема стомана, 3 бр. кнехт.

Лодката дава възможност за персонализиране и индивидуален дизайн. Може да бъде поръчана в избран от клиента цвят, с предварителна заявка. В зависимост от изискванията на клиента, към лодката може да бъде добавено допълнително оборудване като: колесар, извънбордови двигател, кожен салон, слънцезащитна тента, транспортна тента, сонар, транспортни стойки за въдици, стойки за въдици.

Фирма MeggaCraft ще представи своите продукти в зала 6, щанд А4.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>