новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

Оптичните уреди са очите на ловеца. Затова е нужно те да бъдат удобни, издръжливи на тежките природни условия и най-важното – създадени от прецизно изработени и качествени елементи и материали.

Своите предложения в сектора на оптиката по време на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 от 26 до 29 септември в Интер Експо Център ще представи фирма Оптикрон България. Тя е официален вносител на английската марка за оптични уреди Оптикрон. Фирмата предлага бинокли, монокли, зрителни тръби и аксесоари.

Сред биноклите, които фирмата предлага, е Opticron Explorer WA ED. Той е рационален избор за секи, който иска широко зрително поле за своя 8х42 или 10х42 с ED покрити. Моделът комбинира широко зрително поле с кристално и ясно изображение и реалистично цветопредаване без изкривяване на цветовете. Професионалистите откриват и разнообразие от зрителни тръби. В списъка с продукти е Opticron ES v4. Обективът е изграден от три елемента и включва F-тип системата на Оптикрон за цялостно многослойно покритие за цветови контраст и просветеност, сравнено със стандартните многослойни покрития.

Оптикрон България ще представи своите продукти в зала 6, щанд С 16.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>