новини

Изложение "Наслука-лов, риболов, спорт" ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември

В началото на 2018 г. немският производител Leica пусна на пазара Tempus ASPH - първият бързомер произведен от бранда. Само след броени дни той ще бъде представен на българската публика от фирма Zarimex, по време на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември.

Leica е висококачествен производител, който реализира своя бързомер с асфера, гарантирайки изключително чист и ясен образ на светещата точка, екстремно високо качество на изображението и отличен комфорт при гледане.

Бързомерът Leica Tempus ASPH  се захранва от една CR2032 батерия и е с увеличение 1х. Наличен е с размер на точката 3.5 или 2 МОА; освен това тя може да се регулира от 100 МОА, както по хоризонтала, така и по вертикала. Настройките се правят с 1 МОА стъпка. Точката е с 12 степени на яркост.

Корпусът на Leica Tempus ASPH е изработен от алуминиев профил, който е изключително здрав. Бързомерът е оценен като водоустойчив до 1 метър дълбочина. Производителят съветва да се използва при температури от –25 до +50 °C. Продуктът притежава следните параметри: този бързомер са както следва: дължина - 53.5 мм, височина - 34.5 мм, широчина – 28 мм. Общото тегло с инсталирана батерия е 41,7 гр. Размерът на лещата е 21х25 мм. Монтажният отпечатък е идентичен с този на Docter.

Клиентите получават Leica Tempus ASPH в комплект със защитно капаче, винтове за монтаж, кърпа за почистване, ключ за отделението за батериите и шестограм за регулиране по хоризонтала и вертикала.

Всички продукти, които фирма Zarimex предлага, ще откриете в зала 6, щанд С5.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>