новини

Модерни решения за хидро- и топлоизолация, екопанели,  автоматизация на жилища, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, стълби и скелета, слънцезащитни системи, врати, прозорци, модерни инструменти, представени от над 200 компании. Всичко това и още много от 15 до 18 март, откриват посетителите на изложението Българска строителна седмица 2017 в Интер Експо Център – София.

Семинари и обучения за 3 D проектиране

През третия ден на специализирания международен форум продължава богатата съпътстваща програма. На 17 март свой семинар организира професионалната секция „Стъкла“ към Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“, който засяга темите за дистанционерите топъл ръб и Наредбата за техническите изисквания за физическа сигурност на строежите - как да постигнем критериите за остъкляванията. След това стартира и  безплатният семинар на тема „SketchUP – 3D проектиране за всеки”, организиран съвместно от Интер Експо Център и учебен център Graphic Ground.

Целта на събитието е да запознае проектантите от различни специалности с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация. Стоян Начев лично ще покаже на присъстващите как да визуализират своите идеи за ландшафтната архитектура. На 18 март, отново като част от Българска строителна седмица, ще бъде проведен безплатен уъркшоп за тези, които искат да направят първи стъпки в работата със SketchUP и да навлязат в света на 3D графиката.

Българска строителна седмица се провежда паралелно с изложението за сигурност и безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017.