новини

Шестото издание на специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, което ще се проведе в Интер Експо Център в София от 2 до 4 октомври 2017 г., отбелязва значителен международен интерес. Два месеца преди началото на събитието 80% от изложбените площи на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България са заети.

Засилен интерес за участие и посещение на събитието се наблюдава от компании от Полша, Сърбия, Македония и Гърция.

Посетителите ще имат възможността да видят машини, технологии и рекламни продукти, чиито премиери бяха показани на най-големите европейски панаири през първото полугодие на 2017 г. На изложението ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния и 3D печата, промоционалните продукти, рекламното обслужване, рекламната фотография, производство на рекламно-информационни елементи, софтуер за печат и управление на бизнес процесите и други. 

С всяко свое издание международното изложение привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона, като през 2016 г. COPI’S отбелязва 20% увеличение на посетителите спрямо предишната година.

Повече информация на www.copi-s.com