новини

Практикуването на лов, риболов и спорт е неразривно свързано с подбора на правилната екипировка. На изложението „Наслука - лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, всеки любител на лова, риболова и различните видове спорт ще може да избира между многобройните артикули на компания EXTREME SPORT.

Зимни ловни обувки с отопление HUNTER HEAT

Обувките HUNTER HEAT на Alpina, Словения, разрешават проблема с неудобството, породено от студа в краката през зимата чрез интегрираната система за отопление ALPENHEAT. Обувките са снабдени с батерии и нагреватели, монтирани в областта на пръстите и петите, и поддържат постоянна температура в продължение на 6 часа. По този начин се осигурява топлина за ходилата независимо от атмосферните условия.

Водоустойчиво яке ORIGIN KHAKI

Добре познатите водоустойчиви, ветроустойчиви и дишащи якета и панталони на Mac in a Sac, Северна Ирландия, вече са в нова серия – ORIGIN, с подобрени показатели - 100% водоустойчивост (7000 мм) и дишане (7000 гр см2). Изключително леки (300 г),  със скриваща се в яката качулка и в комплект с компактно калъфче за съхранение. Предлагат се в богата атрактивна цветова гама.

Спален чувал ANAPURNA

Посетителите на щанда на EXTREME SPORT ще открият и спалния чувал ANAPURNA на Husky, Чехия. Той е предназначен за най-взискателните експедиции в планината. Идеално пригоден за употреба при тежки климатични условия и за дейности, които едновременно изискват малко тегло и отлично оборудване. Може да се използва целогодишно в екстремни условия в температурен диапазон: екстремна температура  -28°C, комфорт:  от -19°C до  -12°C.

Продуктите, които EXTREME SPORT ще представи на „Наслука - Лов, риболов, спорт“, ще откриете от 14 до 17 септември. От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.