новини

Ловът и риболовът предлагат незабравими изживявания, в които взимането на бързи и правилни решения е от основно значение. Затова при подбора на елементите от екипировката е важно да обърнем особено внимание не само на пушката и въдицата, но и на верния ни другар - ножа, който трябва да бъде съобразен както с индивидуалните ни изисквания, така и с дейността, която практикуваме. На изложението „Наслука - лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, компания “ЧУНЧЕ” ще представи многобройни продукти, сред които ножове за спорт, лов, риболов и свободно време.

Фирмата предлага изделията на Kershaw Knives – Орегон, САЩ. Сред предложенията за ловците е 1094HBT Hunter's blade trader. Комплектът включва две сменящи се остриета – за лов 9,2 см и трион от 15,2 см. Дръжката е черна, кополимерна, проектирана да не се хлъзга при употреба. Сред многобройните модели “ЧУНЧЕ” предлага на рибарите 1257 7" fillet knife 7”, както и много ножове за спорт и свободно време.

Компанията предлага и заточващи водни камъни Naniwa-Japan и професионално заточване на ножове и ножици, както и българските кухненски дъски, произведени по технологията Енд Грейн - ръчна изработка.

На фирмения щанд посетителите ще открият и японските професионални и домакински ножове KAI-Japan, както и ръчните триони Silky-Japan и градинските и лозарските ножици Okatsune-Japan.

Продуктите, които компания „ЧУНЧЕ” ще представи на „Наслука - Лов, риболов, спорт“, ще откриете от 14 до 17 септември. От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.