новини

Затворете очи и си представете възможността да посетите и разгледате държава, в която не сте били, да се насладите на красиви гледки и едновременно с това да практикувате любимото си занимание – лова… Сега отворете очи; защото всичко това може да бъде осъществено напълно реално благодарение на ловния туризъм. Посещавайки изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, ще научите повече за тази възможност на щанда на компания Safari & Hunt Adventures.

Компанията предлага ловен туризъм в рамките на целия свят, акцентирайки засега върху континента Африка. Safari & Hunt Adventures предлага ниски и атрактивни цени за сафари в Намибия; по време на „Наслука - Лов, риболов, спорт“ представителите на фирмата ще представят и промоционалните си предложения, които ще текат по време на цялото изложение. За времето на изложението ще има допълнителна отстъпка от 10% от цената за ловния ден и промоционални пакети по избор на клиента.

Какво предоставя Safari & Hunt Adventures?

Компанията предлага пълно обслужване и напълно затворен цикъл от закупуването на самолетните билети за вашето ловно приключение до изготвяне на препарати и диорами на вашите трофеи. Които, разбира се, ще бъдат доставени и до дома ви. За България това ще отнеме период от 3 до 4 месеца.

Компанията работи без допълнителни такси и комисиони за клиента и обещава пълно професионално обслужване и придружаване на клиентите по време на ловното приключение.

От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.