новини

Доказали качествата си през вековете и пленяващи с красив, елегантен стил и индивидуалност, историческите оръжия продължават да печелят многобройни фенове по целия свят. До голяма степен това става благодарение на техните съвременни реплики, в които се съчетава използването на съвременени материали, класически техники на изработка и запазване на дизайна. По време на изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София, фирма ARTPROM ще представи реплики на исторически оръжия, позволяващи  да се потопим в очарованието на миналото.

Компанията предлага реплики на оръжия с предно пълнене отпреди 1900 г., действащи с черен барут. Сред автентичните и висококачествени продукти, възраждащи историята, ARTPROM предоставя богато разнообразие на револвери, пушки и пистолети с кремъчни и капсулни механизми и умалени макети на оръдия от различни исторически епохи. Всички те са произведени от висококачествени материали, със съвременни технологии и запазен автентичен вид. Любителите на историята могат да изберат и любимите аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности, съобразени с автентичните оръжия.

Сред артикулите са продуктите на производителя ПЕДЕРСОЛИ, предпочитани като автентичен реквизит в много филми: "Карибски пирати" с Джони Деп, "Маската на Зоро" с Антонио Бандерас, "Патриотът" с Мел Гибсън, "Последният мохикан", "Господар и командир"с Ръсел Кроу и др. Много култови уестърни като "Добрият, лошият и злият" с Клинт Истууд, "Моето име е Никой", "Танцуващият с вълци" с Кевин Костнър, "Имало едно време на запад" с Чарлс Бронсън, "Млади стрелци" с Емилио Естевез и мн.др. познати лица от Холивуд ползват продуктите на ПИЕТТА, УБЕРТИ,ARDESA и ПЕДЕРСОЛИ.

Куентин Тарантино също предпочита "най-доброто" за култовите си уестърни "Джанго без окови" и "Омразната осморка", оръжейният арсенал за които е предоставен от УБЕРТИ, ПИЕТТА и ПЕДЕРСОЛИ.

Акцент в участието на ARTPROM на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ 2017 ще бъдат и мини револверите на фирмата Норд Американ Армс.

Продуктите, които компанията ще представи на „Наслука - Лов, риболов, спорт“, ще откриете от 14 до 17 септември. От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.