Наслука - Лов, риболов, спорт

26 — 29 септември 2018

Ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности, туристическа екипировка


Периодичност: 26-о поредно издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил: Ловни и риболовни принадлежности, спортни изделия
Организатори на изложбата: Интер Експо Център ЕООД и "Лов и риболов" ООД

Цена на билет: 5 лв.

 

Факти и цифри 2017 г.:

  • 51 фирми изложители
  • 7000 посетители
  • международни киноложки изложби

 

По време на изложението ще бъдат представени най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Очакват ви висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари, дори продукти за офроуда и много други. По време на изложението ще се проведе томбола с награди, в които могат да се включат всички посетители, получайвайки анкетна карта при закупуване на билет от касите на Интер Експо Център. Всичко това и още разнообразни предложения ще открият любителите на лова и риболова на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ 2018.

 

Изложители 2018 - карта (свали като .JPG)

Каталог на изложители 2018  (свали като .PDF)

 

Условия за участие в Анкета (свали като .PDF)

Печеливши от проведената анкета:

Голямата награда, оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, бе спечелена от Николай Иванов.

Велизар Митов получи 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop.

Иван Йорданов – кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria

Борислав Йорданов ще получи по свой избор саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort.

Запрян Немзов - примамки комплект „Wellness“ 

Емил Байлов - тениска от Леда Стил

Христо Иванов - храна за кучета.

 

За последните две поредни издания на изложението през 2016-та и 2017-та се отчита сериозен ръст както по отношение на броя изложители и посетители, така и по отношение на заетите изложбени площи. Богатата съпътстваща програма по време на събитието вече се превърна в традиция, и обхваща значими за ловците, риболовците и природолюбителите теми. Сред хилядите посетители обикновено са любители на лова, риболова, природата, спорта и туризма, както от страната така и от чужбина. 

  

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО >> 

 

Работно време на изложението

26 - 28 септември - 10.00 - 19.00 ч.

29 септември - 10.00 - 18.00 ч.

 

29 септември - Киноложка изложба

 

  

ПАРТНЬОРИ:

 

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ:

  

ГАЛЕРИЯ

 

 

 

Важна информация за изложители:

Информация относно работното време за изложители, изграждане на щандове, тяхното зареждане и аранжиране, информация за пропуски и други услуги, ще откриете като изтеглите документа от бутон "Ръководство на изложителите"

Ръководство на изложителите (Свали като .PDF)

 

  • "Наслука – лов, риболов, спорт" е правилното място да демонстрирате предимствата и качествата на своите най-нови продукти и услуги пред крайни клиенти, дистрибутори и търговци.
  • Изложението предоставя възможност за разширяване на Вашия бизнес, чрез създаване на нови контакти с потенциални партньори.
  • Можете да осъществите директни продажби и да спечелите нови клиенти.
  • Това е единственото есенно изложение в България за ловци и риболовци, както и за хората, за които природата е незаменима част от любимото хоби.

 

Банери:

 

Документи за изложители:

Заявяването на участие се извършва от страна на Изложителя с попълване, подписване и изпращaне в определените срокове на Заявка-договор по образец, който трябва да изтегли като PDF от бутона.

Заявка-договор (Свали като .PDF)

 

За атрактивното и успешно представяне на вашата фирма от нас можете да получите професионална помощ за проектирането и изграждането на запомнящ се щанд, както и консултации на всеки етап от  представянето ви по време на изложение, като услугите можете да разгледате като изтеглите информацията от бутона.

Технически услуги (Свали като .PDF)

 

С повече от 50-годишна история в организирането и провеждането на международни изложения и събития, нашият екип от специалисти е готов да посрещне и най-големите изисквания.

Наем на щандово обзавеждане и оборудване (Свали като .PDF)

 

Участието в онлайн каталога е включено в регистрационната ви такса. За всеки изложител се публикува търговска марка, контактна информация и представяне дейността на фирмата.

Каталог и указателна карта (Свали като .PDF)

 

Добрата реклама е основен инструмент за запазване и насърчаване на всеки един бизнес. Без значение от размера и мащаба на бизнеса, рекламата задължително трябва да бъде показана на широката общественост, за да може успешно да изградите своите имидж и бранд. Разгледайте рекламните възможности, които предлагаме за нашите изложители.

Рекламни услуги (Свали като .PDF)

 

Лице за контакт:

Деян Стоев

Телефон: +359 2 9655 280, +359 882 364 861

 

Можете да резервирате хотел за престоя си при преференциални условия - гарантирано най-добрите в онлайн пространството , достигащи до вас чрез официалния ни партньор "Love Events".

Натиснете банера по-долу за пренасочване и достъп до страницата за настаняване.

Хотелско настаняване