23.10.2020

​Бебемания 2020 „превзема“ залите на Интер Експо Център от 23 до 25 октомври

Изложението е второто успешно провеждащо се в международния изложбен център в рамките на октомври

Бебемания 2020 стартира успешно в Интер Експо Център. От 23 до 25 октомври форумът, посветен на бебешките и детските стоки и услуги посреща гостите си в зали 5 и 6 на международния изложбен център. Бебемания 2020 е второто успешно провеждащо се изложение в България за второто полугодие на 2020г. Само седмица по-рано отново в Интер Експо Център се проведе Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика – форумът, посветен на медицинския, денталния и дермалния сектор.

Бебемания, изложение – организирано от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ), се провежда при изключителни мерки за здравна сигурност и стриктно спазване на изискванията на здравните власти.

Още в първия ден на изложението, петък – 23 октомври, бе провокиран интересът на многобройните посетители, които лично следват мерките, наложени от българските институции. Допълнителна предпоставка за сигурна и безопасна среда на провеждащото се изложение е наличието на голям обем на въздуха в изложбените халета, високи над 10 м. Наред с това е създадена система на Crowd management, отговаряща за входно-изходния режим. Увеличен е размерът на пътеките между щандовете. Благодарение на всичкии предприети мерки, организаторите са осигурили необходимата безопасна и комфортна дистанция между участниците изложението.

За четиринадесета година форумът дава възможност на посетителите да се срещнат лично с представители на водещи фирми от сферите на производството и търговията със стоки и услуги за бебета и деца. Настоящите и бъдещите родители могат да се запознаят с най-новите стоки и предложения както и да открият какви ще бъдат тенденциите и колекциите на следващата година.

Вратите на Бебемания са отворени за посетители както следва:

23-24 октомври – 10.00-18.00
25 октомври – 10.00-17.00

Допълнителна информация можете да откриете и на: www.​bebemania.bg
 
Gallery