10.10.2019

„Дибла Семинар“ приема представители на световния дизайнерски елит

Форумът се провежда провежда в най-голямата и изцяло преобразената зала „Витоша“ на Интер Експо Център

10 октомври е денят, в който световният дизайнерски елит пристига в България. Целта – да вземе участие в „Дебла семинар“, който се провежда в международния изложбен и конгресен център Интер Експо Център. Събитието е най-новият проект на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн, чията цел е да докаже, че българската публика заслужава и може истински да оцени най-доброто от световния дизайн.

Мащабният форум, организиран от Dibla Design, се провежда в най-голямата и изцяло преобразената зала „Витоша“ - оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио и визуалната техника.

Идеи, опит и проекти – на едно място

„Дибла Семинар“ ще дава възможност на публиката през целия ден да се запознават с идеите, проектите и опита на лектори от цял свят. „Достатъчно е да споменем, че един от водещите лектори е включен в класацията „Десетте интериорни дизайнери, които промениха света“ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners, за да ви убедим колко значимо и ключово за българската проектантска общност е предстоящото събитие“, информират организаторите. Големият авторитет и световната известност на участниците, наред с полезността на темите, гарантират за едно събитие, което не можете да си позволите да пропуснете, допълват те.

Първи пред публиката излиза италианският архитект арх. Федерико Делроссо. Определян като един от десетте в съвремието ни, променили света, той представя своя авторски филм „Dreaming tne real“. На присъстващите арх.Делросо споделя възгледите си за връзката между архитектурата и дизайна.

Форумът привлича аудиторията и с присъствието на интериорния дизайнер Изабел Пинтадо. Избрана за „Водещ дизайнер на 2018 г.“ от Index Architecture & Design Awards, тя ще сподели своите възгледи за дизайна.

Практическите и работещите съвети за водене и управление на успешните проекти, свързани с дизайна, ще бъдат основен фокус на инж. Татяна Станчева. А Атила Верес, продуктов дизайнер в Румъния и Италия, ще предаде богатия си опит, придобит на различни места по света.

Взичко за „Дибла Семинар“ ще откриете ТУК.

„Дибла Семинар“ дава възможност на публиката да се запознават с идеите, проектите и опита на лектори от цял свят
 
Gallery