01.12.2019

​Ежегодният благотворителен базар ни запознава с култури от цял свят в Интер Експо Център

На 1 декември се провежда 25-ото издание на инициативата, организирана от Международния женски клуб

Запознаване с културата на държави от целия свят, красиво ръчно изработени предмети, почти безброй традиционни вкусове. Всичко това и разбира се – празнично настроение, ще изпълнят столицата на 1-и декември 2019г. Защото в Интер Експо Център се провежда Ежегодният благотворителен базар, организиран от Международния женски клуб (IWC). Основен партньор е Интер Експо Център. 

През тази година благородната инициатива отбелязва своето 25-о издание. С нея Международният женски клуб отбелязва и своята 30-а годишнина.

През тази година Ежегодният благотворителен база събира представители на повече от 60 държави. В рамките на първия ден от декемврийския месец те ще запознават посетителите с ръчно изработени продукти, сувенири, традиционни облекла, храни и обичаи, а събраните средства ще бъдат дарени за благотворителност.

Ежегоден благотворителен базар 2019 ще се  проведе в зали 2, 3 и 4 на Интер Експо Център. „За да отбележим двата си юбилея, ще зарадваме всички с още една зала, в която ще разположим сцена, на която през целия ден ще има програма с изпълнения на живо, танци, презентации и още много изненади”, отбелязват организаторите.

Събраните средства от Ежегодния благотворителен базар ще бъдат дарени за социално значими каузи, в подкрепа на хора в нужда от цялата страна. Вратите на Интер Експо Център ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 19.00 часа.