Във вторник, 18 февруари, стартират два ключови бизнес формата в Интер Експо Център. От 18 до 21 февруари изложенията СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ ще съберат хиляди представители на хорека и сектора на обзавеждането, интериора, дизайна и мебелите, които ще развиват бизнеса си, ще представят и откриват най-новите технологии и тенденции и ще получават ценно ноу-хау.

КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ на СИХРЕ 2025 |
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ на ЕКСПОМЕБЕЛ |

СИХРЕ за 22-и път ще отвори вратите си за сектора на хотелското, ресторантското и кетъринг оборудването. „СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ засягат два тясно свързани икономически сектора“, споделя екипът на Интер Експо Център, който организира хорека изложението СИХРЕ.
От 18 до 21 февруари над 120 изложители и стотици представени хорека-компании и брандове от България, Германия, Италия, Испания, Гърция, Япония, Турция и др. ще представят професионално кухненско оборудване, обзавеждане, смарт технологии, машини за почистване, охранителни и информационни системи, храни, оборудване за хотели и ресторанти, софтуер, вентилация, осветление и реклама и др. Изложителите ще посрещат на щандовете си производители, дистрибутори, доставчици, мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети, IT компании, консултантски, рекламни и маркетинг агенции и др.
За първи път, в партньорство с Гилдията на българските ножари и ковачи, екипът на Интер Експо Център реализира тематичната зона „Майстори на ножа“. В нея водещи майстор-ножари ще представят изкусните си умения и произведения.

Сред участниците са: Executive сhef Stilianos Dingas, Chef Христо Фильов, Executive сhef Öner Çulfaz, Executive chef Ameur Еltaief, Executive chef Essam Sayed Mohamed, Meat Illusion chef George Lorenzos, Executive Chef Alexandros Perdikomatis, Executive chef Zeynep Ceren Akkök и chef David Veenstra. Благодарение на AVA-M на сцената излизат шеф-готвач Лозан Иванов и шеф-готвач Илиян Александров, а с партньорството на Delita Trade - Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев, Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio и шеф Gabriele Marrucci. Благодарение на JRE-Jeunes Restaurateurs в GastronomiX се включват и шеф-готвач Веселин Калев и шеф Владислав Пенов. В събития за хляба и тестените изделия ни впуска Pastry club Bulgaria. Ще има и българско и световно вино, напитки, крафт бири и гурме храни.
ЕКСПОМЕБЕЛ събира хиляди представители на сектора от България и чужбина


От 18 до 21 февруари изложения СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ превръщат България в стратегическа точка за хорека сектора, мебелите, обзавеждането, интериора и дизайна на Балканите и Източна Европа. Билетите за посещение са достъпни на www.iec.urboapp.com и на касите на Интер Експо Център в дните на изложенията.