05.10.2018

Арена на красотата в Интер Експо Център

Вратите на събитието са отворени от 5 до 7 октомври

От 5 до 7 октомври Интер Експо Център е домакин на внушаващото събитие „Арена на красотата“. Специализираното В2В изложение за 21-и път събира професионалистите от сферите на професионалната козметика, услугите, оборудването и обзавеждането за салони за красота и СПА центрове. Организатори на мащабния форум са АСК реклама и ПР обслужване ООД  .

През тази година, в зали 5 и 6 на Интер Експо Център водещи български и чуждестранни производители и вносители имат възможност да разширяват обхвата на своя бизнес и да намират нови клиенти и дистрибутори. Още през първия ден посетителите изпълниха изложбените зали. Като изключително висока те определят допълнителната стойност на тематично богатите и многобройните съпътстващи събития, сред които са разнообразни демонстрации и презентации.

Събирайки заедно целия сектор „Арена на красотата“ създава условия професионалистите да се запознават с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения. „Със своите 39 издания, марката се утвърди като едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите. През годините Arena of Beauty Professional е била партньор на много международни събития като Евроазия (Турция), Интершарм (Русия) и International Nail Championship - BEAUTY DÜSSELDORF и други“, информират организаторите.

На 5 и 6 октомври вратите на „Арена на красотата“ в Интер Експо Център ще бъдат отворени за посетители от до 19.00 часа, а в последния ден, 7 октомври – до 17.00.
Gallery