16.10.2019

Бизнес закуска под бранда Automechanika на Мессе Франкфурт

Български компании, производители и дистрибутори обсъдиха тенденциите в автомобилния афтърмаркет пазар на неформална среща в Интер Експо Център

Какво е бъдещето на автомобилния афтърмаркет? Какво ново ще открият посетителите на Automechanika Frankfurt 2020 и в другите изложения по света? Както и какви новости са подготвили организаторите за света на афтърмаркет пазара? Отговорите на всички тези въпроси получиха български компании, производители и дистрибутори от сектора по време на неформална бизнес закуска, която се състоя на 15 октомври в зала Панорама на Интер Експо Център.

Свободният предразполагащ формат, който се проведе на чаша ароматно кафе, успя да събере представители на над 60 фирми, съмишленици от автомобилния свят, обединени около една цел – развитие на сектора в България и чужбина.

Неформалният бизнес форум бе открит от управителя на Интер Експо Център Ивайло Иванов, който приветства присъстващите. Той припомни, че от 2016 г. Интер Експо Център е официален представител на Мессе Франкфурт за България, а Automechanika е една от най-разпознаваемите и наложилите се във времето глобални марки.

Пред присъстващите компании бе изнесена презентация, в която бяха очертани иновациите, които ще бъдат представени по време на 26-ото издание на световния бизнес форум Automechanika Frankfurt 2020. „Една от движещите сили на променящия се афтърмаркет е дигитализацията“, заяви Даниела Ненчева от Интер Експо Център. Тя допълни също, че „пазарът на части е силно повлиян от промените в технологията на превозните средства и именно тази тенденция ще проличи по време на  Automechanika Frankfurt 2020“. Пред присъстващите беше открехната също и вратата, че Body & Paint ще бъде сред новите теми на международния форум.

Бизнес закуската предостави и отлична възможност за нетуъркинг и обсъждане на бизнес идеи между фирмите от бранша в България.

Бизнес закуска под бранда Automechanika на Мессе Франкфурт събра в Интер Експо Център Български компании, производители и дистрибутори в автомобилния афтърмаркет
 
Gallery