05.06.2024

Бляскава церемония по случай конкуръст REAL ESTATE AWARDS


На изминалата церемония в най – голямата зала Витоша в конгресният ни център бяха наградени победителите от REAL ESTATE AWARDS, събитие на imoti.net.
Категориите бяха: най-добрата агенция за недвижими имоти за 2023 г., брокер на годината, най-динамично развиващата се компания, най-добрият сайт на фирма за недвижими имоти, както и най-успешната реклама на имот и победител в PropTech сектора. По информация на организаторите, най - много са кандидатите в категориите „Дебют на агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на фирма за недвижими имоти“. Всички категории и подкатегории в конкурса може да видите на @Investor Media PRO.

Националният конкурс REAL ESTATE AWARDS е продължение на проекта „Годишните награди на Imoti.net“, който в продължение на 8 години отличаваше най-добрите в сферата на недвижимите имоти. Тази година проектът се проведе за 9-и път, развива се още повече, като вече има ново име - Real Estate Business Forums & Awards, както и още по-силна заявка да фокусира вниманието на обществото върху сектора на недвижимите имоти, насърчаването на добрите практики и прозрачността в бранша. Освен награди в традиционните си категории, които експертно жури определя, на церемонията REAL ESTATE AWARDS Imoti.net даде и своите специални награди - за отличаване на експерти с доказан професионализъм в сектора. Специални награди бяха дадени и от Пощенска банка за качество в обслужването и от Български съвет за устойчиво развитие за Зелена жилищна сграда на годината. Тази година конкурсът надгражда с още една категория за брокер недвижими имоти на годината, който е определен от сектора чрез директно допитване до стотици водещи представители на бизнеса с имоти.

А ето и кои са победителите в бляскавата церемония:
Голямата награда за агенция на годината отиде при Bulgarian Properties, която тази година празнува своята 20-та годишнина. Агенция „Андромеда недвижими имоти“ от Плевен беше отличена за агенция на годината – среден бизнес. А отличието за най-добра агенция в категорията малък бизнес беше връчено на Golden Key.
На церемонията, която се провежда за девети път, бяха връчени награди в още шест основни категории, определени от 16-членно жури начело с главния архитект на София Здравко Здравков. Статуетката за дебют на агенция за недвижими имоти, за която се бореха компании, започнали дейността си през 2022 г., отиде при агенция R.E. Place от Варна. За най-динамично развиваща се компания беше отличена Capital Estate от Бургас, която е специализирана във ваканционни, градски и селски имоти. Наградата за най-успешната реклама на имот беше връчена на Idea Home за комуникационната ѝ кампания за сградата SHEPA до Нов български университет в София.

Гергана Капио от First Estates беше отличена за брокер на годината, а компанията Luximmo Finest Estates получи наградата за най-добър сайт на фирма за недвижими имоти. Платформата Miritel.bg, която предоставя електронни справки и документи от държавни, общински и частни регистри за извършване на сделка с недвижим имот, стана победител в proptech сектора.
На церемонията бяха връчени и няколко специални награди за отличаване на експерти с доказан професионализъм в сектора. Наградата на Българския съвет за устойчиво развитие за Зелена жилищна сграда на годината отиде при MD Capital за проекта ѝ Reina Estate. Bulgarian Properties беше отличена още веднъж – със специалната награда на Пощенска банка за качество в обслужването. А д-р Мирослав Владимиров, преподавател в Икономически университет във Варна и член на Съвета на директорите на агенция „ЕРА България“, получи специалната награда на Imoti.net за качествените си анализи на пазара на недвижими имоти.

Тази година конкурсът награди за първи път брокер на недвижими имоти на годината, определен от сектора чрез директно допитване до стотици водещи представители на бизнеса с имоти. Отличието отиде при Надя Антова от „Надилена риъл естейтс“. А специалната награда на Imoti.net за брокер на годината получи Анжелина Добрева от Realnet.bg.
Даниела Добрева от агенция iHome беше отличена от потребителите за брокер на недвижими имоти на годината. На церемонията бяха връчени още две награди, определени от потребителите - за сайт и агенция за недвижими имоти на годината, които отидоха съответно при Имотека и Luximmo Finest Estates.


 
Gallery