04.06.2019

COPIS 2019 ще отвори вратите си от 25 до 27 септември

Предстои осмото, най-мащабно досега издание на международния форум

Динамичният сектор на печатните и рекламните комуникации очаква периода от 25 до 27 септември. Тогава компаниите в сферата ще се съберат на COPIS 2019. За осми път единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България ще отвори вратите си в Интер Експо Център, предоставяйки възможност за среща на представители на компании от България и чужбина, за развитие на бизнеса и създаване на нови професионални контакти.

„Много от фирмите изложители и представителите на компаниите посетителки през 2018 г. още тогава проявиха интерес да се включат в изданието през тази година, коментират организаторите. „Процесът за включване в изложението, подробно описан в сайта copi-s.com, е максимално ускорен. Екипите са готови да помогнат във всеки един етап от подготовката на фирменото участие“, допълват те.

Като един от основните акценти за тазгодишното издание се откроява печатът на текстил. Представители на бранша коментират, че технологията се пренася от рекламата и се ориентира все повече към бранша на текстилната индустрия. Присъстващи на последното издание потвърдиха, че изложението COPIS се е оформило като ежегодното място за среща на професионалистите в България, за представяне на тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

Най-мащабното издание досега

Последното издание на COPIS го утвърди като основен форум за сектора в Югоизточна Европа. Тогава в международното изложение се включиха над 130 директни изложители от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай. Демонстрирани бяха принтери за директен печат на текстил, иновации, създаващи висококачествени дигитални разпечатки с висока резолюция, иновации в широкоформатния дигитален печат, технологични предложения за рекламата и ежедневието.

И като говорим за мащаби – COPIS 2019 ще заеме площи в три от изложбените зали на Интер Експо Център. За втора поредна година форумът ще се проведе паралелно с ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. Изданието на COPIS през 2019 ще бъде и най-мащабното в своята история. Общата изложбена площ ще обхване близо 7000 кв.м. „Изданието през 2018 г., което бе посетено от над 6000 професионалисти, доказа, че формулата на успеха за печата, рекламата и текстилната индустрия се крие в симбиозата на темите“, коментират организаторите. 

COPIS 2019 ще събере сектора на печатните и рекламните комуникации в Интер Експо Център от 25 до 27 септември. Подробна информация за включване в международното изложение можете да откриете на copi-s.com.