22.06.2023

Да помислим за… Коледа

Планирай коледните чудеса през лятото

Какво по-подходящо време да помислим за Коледа от лятото, когато сме на плажа (или поне си мечтаем за него) с коктейл в ръка? Вярвате или не, точно сега е моментът спокойно да случим организацията на фирмените коледни празненства и да изпълним всички възможни желания за уникални и магични преживявания. Всъщност… дори няма какво толкова да обмисляме и организираме, защото вече всичко е подготвено!

За спокойното „забъркване“ на коледната магия ще се погрижи перфектният партньор - Интер Експо Център. Не случайно там се случват едни от най-големите международни и местни конгреси, търговски изложения, както и много значими събития. Интер Експо Център разполага с 42 хил. кв. м площ и предоставя възможност за реализиране на различни концепции за събития чрез разнообразни визуални трансформации, съобразени с контекста на събитието.
 
От идеята до нейната реализация

Представяме ви цялостен пакет с удобства за желаното коледно парти. Домакините от ИЕЦ ще бъдат с вас от първата стъпка в изготвянето на концептуални предложения, през всеки един детайл от подготовката – програма, кетъринг, тематична украса и забавления. С помощта на уникални визуални елементи, светлини, декори и ефекти, специално изработени за мащабни коледни партита, залите на ИЕЦ лесно се преобразяват в пространства, в които коледното чудо оживява. За вас остава единствено решението дали искате да организирате галавечеря или коктейл. В зависимост от формата, залата може да събере между 400 и 2 000 гости. Те могат да разчитат на 420 паркоместа под зала 6 и до 1300 места в буферния паркинг на бул. „Цариградско шосе“.

Партньори на Интер Експо Център в създаването на незабравими коледни преживявания са experiential маркетинг компанията inflow. Можете да се доверите на тяхната експертиза и опит в управлението на събитието вместо вас. Цялостният пакет от услуги не само ще създаде мечтаната коледна атмосфера, но и ще ви помогне да ѝ се насладите изцяло, като ви спести време и усилия в организирането ѝ.
 
Няма нищо невъзможно

Създайте траен емоционален спомен за служители, клиенти и партньори. Красотата и настроението на вашето парти-мечта могат да бъдат постигнати без усилия с възможностите, които домакините предоставят. Свържете се с ИЕЦ на events@iec.bg и си позволете да творите!
Повече може да разгледате на https://iec.bg/events/