05.03.2024

Фирми от три контитента ще участват на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо от 13 до 15 март

Делегация от Мадагаскар, начело с министъра на туризма ще посети форума; изложението домакинства престижните награди Бранд на България 2023

Компании от три континента ще се включат в 40-ото издание на наближаващото туристическо изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо. От 13 до 15 март в Интер Експо Център на българските и чуждестранните посетители продуктите си ще предлагат изложители от Европа, Азия и Африка, съобщават организаторите. Изложението ще бъде посетено от делегация от Мадагаскар, начело с министъра на туризма на страната. ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е и домакин на престижните награди Бранд на България 2023.

„Регистрираме ръст в интереса към участие и посещение“, коментира екипът на организатора Интер Експо Център за изложението, което се провежда с подкрепата на Министерството на туризма. Благодарение на положените усилия и комплексните възможности, които предлага, във ВАКАНЦИЯ&СПА Експо се включват фирми от Европа, Африка и Азия. С продукти и услуги от всички сегменти на туризма, се включват участници от България, Мадагаскар, Гърция, Дубай, Турция, Сърбия, Индия, Алжир, Финландия, Монголия, Малдиви, Мавриций. „Наличието на компании от различни точки на света създава условия участниците да развият бизнеса си не само на национално и регионално, но и на глобално ниво“, споделят организаторите.

Всички сегменти на сектора – на едно място

Република Мадагаскар е държава-партньор на изложението, което в последното си издание събра над 260 участници и 10 000 посетители. Специално за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо сега у нас ще пристигне делегация, водена от Joel Randriamandranto – министър на туризма на четвъртия по големина в света острав, разполагащ с над 5080км.брегова ивица. С колективни участия се включват Сърбия и Алжир, благодарение съответно на Националната туристическа организация на Сърбия и Националния борд по туризъм на Алжир.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
Участието на фирми от три континента предлага на присъстващите възможност да открият предложения от всеки сегмент в туризма. ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, от 13 до 15 март, ще събере изложители и посетители от национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес.

15 март – денят на наградите Бранд на България

Очаквано събитие от програмата на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо са престижните национални награди Бранд на България 2023. На 15 март ще бъдат отличени компаниите, създали устойчив бранд, допринасяйки за цялостното развитие на бизнес средата в България. Организатор е екипът на телевизионното предаване Брандовете на България по ТВ1, генерален партньор е Интер Експо Център.

Многообразни ще бъдат и съпътстващите формати, повдигащи на дневен ред водещите теми в сектора. Акценти през миналата година бяха съвременните решения, професионалната реализация, маркетингът и рекламните похвати, мястото на бранда и утвърждаването на туристически дестинации, фестивалите и културните събития и др.

Възможностите, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага на участниците и посетителите, превърнаха формата във важно събитие за всеки от туристическия бизнес на Балканите и Източна Европа. Изложението, чрез което брандовете и продуктите се развиват няколко десетилетия на международно ниво, ще отвори вратите си на 13 март. Билетите за посещение са достъпни на www.holidayfair-sofia.com. Мястото е Интер Експо Център.