12.11.2020

h. i summit чрез платформата за хибридни и онлайн събития на Интер Експо Център

В рамките на вчерашния ден в Интер Експо Център се проведе първи международен годишен форум h. i summit, използвайки новите пакети за провеждане на хибридни и онлайн събития с най-високо студийно качество и с включени всички необходими услуги.
 
На събитието, организирано от @ Human Business Studio се коментираха изключително интересни въпроси, със сериозен акцент в човешкото развитие.
Какво ще бъде следващото ниво на взаимодействие човек-човек, човек-бизнес и в цялото общество? Изследване на бъдещето на човешкия интелект и как да говорим открито за равенството и приемствеността в ерата на глобализацията. Отчуждението на хората, доверието и прозрачността в обществения договор. Какво е въздействието, което бихме искали да имаме в този свят? Това бяха част от обсъжданите теми на форума, а ето какво споделиха самите организатори:
„С h. i summit поставяме Човека в центъра, за да открием устойчив и ефективен подход за управление на бизнес организации в условията на изключително динамични технологични и демографски промени.“
 
Самото събитие се проведе изцяло онлайн, но благодарение на съвременните технически възможности участниците бяха част от живо, а не виртуално събитие. Част от презентациите се осъществяваха на място в залата, друга част се излъчваха по онлайн платформите zoom и skype, а панелните дискусии бяха микс от живо и он лайн присъствие чрез skype. Реализирани бяха включвания от различни точки на земното кълбо, като се осъществяваше и двуканален стрийминг със симултанен превод. Интерактивното участие на зрителите в Q&A сесиите бе подсигурено чрез платформата на slido.
 
Благодарим на организаторите за професионализма и оказаното доверие, като ще ги очакваме отново.