
Едно от най-важните събития за хорека сектора в България, на Балканите и Източна Европа предстои да се проведе от 18 до 21 февруари в София. За 22-и път СИХРЕ ще събере бизнеса от страната и чужбина. Посетителите ще имат 4 дни да развиват компаниите си, да създават стратегически партньорства и узнаят за новите перспективи, посещавайки щандовете на над 120 изложители в Интер Експо Център.
Билетите за посещение са достъпни на www.iec.urboapp.com. Платформата позволява да поръчаме и получим билета си в рамките на 2-3 минути. „Максимално оптимизирахме пропускателния режим“, казват от екипа на Интер Експо Център, организатор на СИХРЕ. Посетителят трябва само да отвори билета през телефона и да се чекира на входа. В дните на изложението билети ще могат да се купят и от касите на Интер Експо Център. „Купувайки билет онлайн, няма да чакате на опашки и ще спестите ценно време“, допълват организаторите.
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ |

„Над 9000 производители, дистрибутори, доставчици, мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети, IT компании, консултантски, рекламни и маркетинг агенции и др. бяха сред посетителите на последното издание“, споделят организаторите.
СИХРЕ 2025 ще е ценно за всички в залите и с паралелното провеждане на ЕКСПОМЕБЕЛ – изложението на мебелите, интериорния дизайн, вътрешната архитектура, обзавеждането, включително и хотелското, декорацията. „Двете изложения са тясно съврзани. Симбиозата между тях открива нови перспективи за присъстващите, коментират от Интер Експо Център.
GastronomiX отново доказва, че пред кулинарията няма граници
С интерес всеки, чийто път е свързан с кулинарията и гастрономията, очаква и форума за висша кулинария GastronomiX. В рамките на хорека изложение СИХРЕ организаторите Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи, с основното партньорство на METRO, развиват формата в няколко посоки.

Своите визии и интерпретации на обичаната и колоритна кухня на Средиземноморието ще разкрият: Executive сhef Stilianos Dingas, Chef Христо Фильов, Executive сhef Öner Çulfaz, Executive chef Ameur Еltaief, Executive chef Essam Sayed Mohamed, Executive chef Husameddin K. H. Bassalat, Meat Illusion chef George Lorenzos, Executive chef Zeynep Ceren Akkök и Executive chef Sambri Takouk, chef David Veenstra.

По всичко личи, че СИХРЕ 2025 ще предостави богата атмосфера за развитие на хорека бизнеса. Съчетанието от стотици представители на компании и брандове от целия свят, паралелно провеждащото се изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, форума за висша кулинария GastronomiX и съпътстващите събития от различен характер, ще даде възможност за разгръщане на всеки сегмент в хотелиерството, ресторантьорството и кетъринга. На www.iec.urboapp.com можем да се сдобием с билет за посещение.