25.06.2024

Индустриалният сектор се събира на изложение MachTech&InnoTech от 1 октомври

За първи път форматът обединява платформата си с COPIS и Inter Drone Expo

Българското индустриално изложение MachTech&InnoTech ще се проведе от 1 до 4 октомври. Това съобщават организаторите от Интер Експо Център за формата, който е сред основните предпоставки България да се превърне в основна дестинация за сегмента на индустриалните машини и технологиите в металообработката на Балканите и Източна Европа през последните 10 години. Бизнес изложението ще събере в София технологичните достижения в областта, а съпътстващите формати ще обединяват експерти от целия свят.

„Подготовката стартира още в края на миналогодишното издание“, споделят организаторите. Очакванията са през тази година MachTech&InnoTech да увеличи мащабите си. Броят на изложителите в 15-ото издание ще надхвърли 170. Сред участниците ще са компании от България, Германия, Италия, Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Чехия, Австрия, Израел, Испания, Китай. За втори път ще се проведе събитието за високи технологии в индустрията Industrial Tech Forum. На 2 октомври форматът, реализиран съвместно от TLL Media и Интер Експо Център, ще събере в зала Витоша професионалисти от индустриалния сектор.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
„Последното издание на MachTech&InnoTech провокира интереса на над 8000 души от десетки държави. По всичко личи, че броят на посетителите през ще надхвърли миналогодишния “, предвиждат от Интер Експо Център. Всъщност, всеки, който иска да посети изложението, вече може да закупи билета си на www.machtech.bg.

Роботи и машини за индустрията

В основата на формата е съчетанието на две тематики. На MachTech се представят металорежещи, обработващи и машини за термообработка, лазерни технологии, заваръчни решения, хидравлични, пневматични устройства и др. InnoTech е платформа за 3D-индустриалните технолгии, автоматизацията, софтуер, роботика и електроника, тестване и качествен контрол и др.

Изобилие от иновации предложи последното издание на MachTech&InnoTech. Посетителите откриха стругове от последно поколение и машини за огъване на сложни детайли с интуитивен софтуер. Спестяващи над 50% енергия абкант преси доказаха, че инвестицията в иновации е перспективен ход за всяка компания. Посетителите отчетоха, че съвременните машини намаляват бракувания материал - чрез модерен софтуер, лазерни, плазмени и кислородни системи за рязане, фрезоване и пробиване и др. За нуждите на транспорта и логистиката бяха представени колаборативни роботи и автономни машини. 3D принтерите затвърдиха кодовите на присъствието си в индустриалните предприятия думи, а именно – „точност“ и „прецизност“.

Технологична симбиоза както никога досега

Висока добавена стойност ще предложи MachTech&InnoTech 2024. Защото от 1 до 4 октомври в Интер Експо Център ще се проведат и изложенията COPIS и Inter Drone Expo.
 
Inter Drone Expo представя приложенията на дроновете и безпилотните апарати за комерсиални цели и перспективите, създаващи в земеделието, логистиката, градската мобилност, охраната, пожарната безопасност, строителството, архитектурта, картографирането и др.

COPIS е с фокус върху графичния и пространствения дизайн, материалите, консумативите за печатната индустрия, производството на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации, софтуера, Изложението събир в София представители на рекламни и дизайнерски агенции, фрийлансери, дистрибутори и търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, собственици и представители на печатници, издателски къщи, бранд мениджъри и др.

Какво предстои на индустриалното изложение MachTech&InnoTech 2024? Предстои да разберем. С всички възможности за присъствие, межим да се запознаем на www.machtech.bg.