16.10.2019

Индустриалните имоти и бъдещето на пазара са сред акцентите на Втора международна конференция

Интер Експо Център е домакин на събитието

Индустриалните имоти и актуалните въпроси, свързани с пазара. Такъвм е фокусът на Втората международна конференция за индустриални имоти, организирана от БГСКЛАД. Интер Експо Център е домакин на събитието, което се провежда в изцяло модернизираната зала „Витоша“ – най-голямата конгресна зала на международния изложбен център.

Във фокуса си събитието поставя пазара в региона и особеностите му. Своите становища, гледни точки и позиции дават представител на държавни структури, инвеститори и анализатори.

На масата за разискване се поставят цените, сделките и развитието както в България, така и в Централна, Източна Европа и съседните държави. Подробен преглед на онлайн пазара на индустиални имоти осъществяват организаторите от БГСКЛАД.

Сред акцентите на Втората международна конференция е и развитието на големите индустриални и логистичните паркове и бази в България. С възможностите на последните технологични тенденции и иновациите, публиката се запознава директно от представители на компаниите, опериращи в сферата на оборудването и услугите за индустриални имоти.

Втората международна конференция за индустриални имоти, организирана от БГСКЛАД, продължава. Подробната ѝ програма ще откриете ТУК.

Във фокуса си събитието поставя пазара в региона и особеностите му
 
Gallery