10.05.2021

Интер Експо Център е основен строител на изложение БАТА АГРО

Летище Стара Загора приема най-големия форум в България за земеделска техника и всичко за селското стопанство от 1 до 5 юни

За поредна година Интер Експо Център е основен строител на щандовете на изложение БАТА АГРО, което ще се проведе в Стара Загора от 1 до 5 юни. Това се случи след като под договора за изпълнение подписите си положиха управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов и председателят на Управителния съвет на БАТА АГРО – Даниел Минев.

За да изпълни успешно своята мисия към партньорите си от Българската асоциация на търговците на агротехника – БАТА АГРО, реализиращи най-големия форум в България за земеделска техника и всичко за селското стопанство, Интер Експо Център изпраща три транспортни влекача с материали за щандово строителство.

„Вярваме, че ще оправдаем доверието на своите приятели и партньори за пореден път. Сега, след 1-годишното прекъсване, сме уверени, че ще продължим възходящото си развитие“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Екипът на Интер Експо Център, който с пълния си капацитет подготвя изложение Wine & Spirits Show (13-15 май), пожелава успех на партньорите си на най-големия форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство – изложение БАТА АГРО.

Всичко за БАТА АГРО ще откриете ТУК.
Всичко за Wine & Spirits Show ще откриете ТУК.