23.09.2019

Интер Експо Център и изложбено обединение Рестек подписаха меморандум за сътрудничество

Меморадумът обхваща двустранно сътрудничеството в областта на организирането на специализирани изложения, конференции и делегациии

На 17 септември, по време на седемнадесетото заседание на Българо-руската междуправителствена комисия за икономическо и научно–техническо сътрудничество между Интер Експо Център и изложбено обединение Рестек, бе подписан меморандум за сътрудничество.

Меморадумът обхваща двустранно сътрудничеството в областта на организирането на специализирани изложения, конференции и делегациии от двете страни.

Рестек е компания с 28 годишна история, като организатор на изложения, конференции, специализирани форуми в областта на високите технологии и иновациите, машиностроенето, корабостроенето и фармацията и биотехнологиито, дървооброботващато промишленост, Петербургския технически панаир и др.

Меморандумът бе подписан от Управителя на Интер Експо Център Ивайло Иванов от българска страна и от Наталия Распопина, Вицепрезидент на Рестек от руска страна в присъствието на министъра на енергетиката на България Теменужка Петкова и министърът на промишлеността и търговията на Русия Денис Мантуров.

 
Gallery