01.12.2018

Интер Експо Център с отличие от БФАС за цялостен принос към развитието на автомобилния спорт

Българската федерация по автомобилен спорт раздаде своите годишни награди

В събота, 1 декември, Интер Експо Център се превърна в централна арена за автомобилния спортен свят. Защото в зала Витоша на международния изложбен център Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) раздаде своите годишни награди.

В присъствието на заслужили имена от автомобилния спорт, фенове и приятели, най-добре представилите се през „Сезон 2018“ получиха своите награди за отличните си резултати и старателно положения труд. Интер Експо Център бе отличен за приноса си към развитието на автомобилния спорт през 2018г. Председателят на Управителния съвет на БФАС Владимир Илиев отбеляза успешното сътрудничество между федерацията и Интер Експо Център и изрази увереност в постигането на високи бъдещи резултати от съвместната дейност. 

„Автомобилният спорт има големи перспективи в България. Вярвам, че ни чакат хубави дни“, каза пред присъстващите в зала Витоша председателят на УС на БФАС Владимир Илиев. Церемонията започна с минута мълчание в памет на легендарните имена на българския автомобилен спорт. След това Владимир Илиев пожела българският химн да бъде чуван от в Европа и света благодарение на победите, печелени от българските състезатели.

Първи бяха наградени призьорите в категория „Рали“. След това на сцената на зала Витоша излязоха най-добрите в категории „Рали спринт“, „Затворен маршрут“, „Планинско“, „Рали крос“, „Автокрос“, „Гимкхана“, и „Дрифт“. Отличени за цялостната си дейност бяха и представители на медии, фокусирани върху автомобилизма.  Пълен списък на призьорите ще откриете ТУК.