12.10.2018

Изкуственият интелект, дигитализацията и високите технологии настъпват с все по-голяма сила в професията HR

Ученето в дигиталната ера, съвременните процеси и тенденции, използването на съществуващите високотехнологични инструменти, изкуственият интелект. Всички тези елементи поставя във фокуса си XX Международната конференция за управление на хора „Новият HR: нова среда, нови възможности“, която се провежда в Интер Експо Център в рамките на четвъртък, 12 октомври.

Събитието, организирано от Българска асоциация за управление на хора, събира заедно представители на водещи български и чуждестранни компании. Богатата програма дава възможност на заетите в бранша да дискутират съвременната икономическа среса, бизнес възможностите, които се отриват, процеса на дигитализцация и отражението ѝ върху практиките при управлението и взаимодействието на хората в рамките на всяка една фирма.

Във фокуса на дискусията попада ролята на „новия“ HR и способността му да се адаптира към новата среда, да променя настоящите процеси, да вдъхновява и да внася промени, както и отношението му към технологичните предизвикателства и дигитализирането на бизнеса. Присъстващите получават ценни съвети за лидерството в професията, както и подробна информация за методите на активизиране, мотивиране и запазване на талантите н сектора на продажбите в цифровизирания свят.

Подробна информация и програмата на събитието ще откриете тук.