02.06.2021

Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА започна

Професионалният бизнес форум събира специалистите за 55-и път и дава рестарт на изложенията на закрито

От 2 до 4 юни, в Интер Експо Център, изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА събира водещи компании от сектора на медицината и денталната медицина със специалистите от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. 55-ото издание на специализирания форум ще даде рестарт и на изложенията на закрито у нас.

„Успешното провеждане през 2020г. доказа изложенията като сигурно и безопасно място за изграждане на бизнес контакти и обмен на опит“, коментират организаторите. Интер Експо Център налага най-високите стандарти и внимателно да следи за стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Въведен е входно-изходен контрол и се спазват най-високи хигиенни изисквания; създадени са и допълнителни „Вътрешни правила“.

От 2 до 4 юни БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в арена за иновации. Участниците ще представят най-модерните технологии и услуги, сред които портативни рентгенови системи и скенери, дентални юнити и импланти, разнообразни решения за дезинфекция и пречистване на въздуха, иновативни апарати и процедури от сферата на дерматологията и козматологията, 3D-принтери за създаване на коронки, модерни софтуери.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за събития. Форумът отново предлага богата съпътстваща програма от професионални събития, лекции и демонстрации. Специалистите от Национално сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ни запознават с методите за отслабване при хора с инсулинова резистентност. Ще се измерва и кръвното налягане. Националната пациентстка организация ще извършва безплатни изследвания за захарен диабет и нивото на кислород в кръвта.

Мащабно е участието на специалистите от Медицински колеж „Й. Филаретова“. Сред темите, на които спират вниманието са: гръбначните изкривявания при подрастващите, ролята на рентгеновия лаборант при диагностициране и проследяване на пациенти с COVID-19, възможностите, които специалността „Зъботехник“ разкрива и др. Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза ще проведе Сдружение на засегнатите от заболявания на щитовидната жлеза. Организират се и ехографски прегледи и консултации със специалист ендокринолог. Разнообразни са продуктовите презентации. От тях разбираме за най-модерните естетични решения за лице и тяло, актуамлните методи за лечение и грешките в превенцията на пародонталните заболявания и много други.

Всички новости за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, както и съпътстващата програма, ще откриете в сайта www.bulmedica.bg.

От 2 до 4 юни вратите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА са отворени за посетители от 09.30 до 18.00 часа.