11.01.2024

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА събира туристическия бранш от 13 до 15 март

„В разгара на подготовката за ключовия форум сме“, коментира организаторът Интер Експо Център

Особено важно събитие за туристическия сектор за България и Източна Европа ще се проведе в София от 13 до 15 март. Туристическото бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА ще заеме залите на Интер Експо Център, събирайки представители на сектора от страната и чужбина на юбилейното си 40-о издание.

До началото на ВАКАНЦИЯ&СПА 2024 остават два месеца, а организаторите са в трескава подготовка. „Непрестанната комуникация с изложителите и желаещите да присъстват е ключова за успеха на формата“, коментират те. Изложението, което на последното си издание обедини 260 участници от 16 държави и посрещна над 10 000 посетители, ще се проведе в надграден формат. „Целта ни е създаването на оптимална среда за присъстващите, в която да се погрижат за всеки аспект от бизнеса си“, споделят организаторите от Интер Експо Център. През миналата година Интер Експо Център придоби лиценза за международния формат.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
„Фирмите, които искат да се включат като изложител, все още могат да заявят щанда си“, коментират организаторите. Условията откриваме на www.holidayfair-sofia.com. Чрез сайта може да закупим и билета си за посещение.

ВАКАНЦИЯ&СПА като обединител

ВАКАНЦИЯ&СПА е своеобразен обединител на сектор „Туризъм“. Изложението е притегателна точка за национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, експерти в еко и селския туризъм, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм.

На изложението се представят и производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии. Със сигурност голяма полза за присъстващите на ВАКАНЦИЯ&СПА ще донесе паралелното провеждане с ЕКСПОМЕБЕЛ – международното изложение за обзавеждане, дизайн и вътрешна архитектура и интериорен текстил.

Съпътстващата програма

Освен директната комуникация, съпътстващата програма е другият фактор, заради който ВАКАНЦИЯ&СПА 2024, от 13 до 15 март, се чака с интерес. Последното издание събра експерти и широка публика по актуални теми в поредица от събития. Повдигнати бяха въпросите за съвременните решения, професионалната реализация, маркетинга и рекламните похвати, мястото на бранда и утвърждаването на туристически дестинации, функцията на фестивалите и културните събития като катализатор за местния туризъм, круизите в портфолиото от услуги. Националният борд по туризъм проведе годишната си среща, а журналисти, блогъри и ПР специалисти разкриха пряката връзка между журналистиката и успешните туристически практики.

Обединявайки всички елементи от космополитния свят на туризма, изложение ВАКАНЦИЯ&СПА дава възможности за развитие на всяка компания и бизнес-практиките ѝ. Именно перспективите за надграждане на национално и международно ниво превръщат българския международен формат в очаквано от сектора събитие. Всеки, който иска да се включи като изложител от 13 до 15 март 2024г., може да направи това най-лесно чрез онлайн портала www.holidayfair-sofia.com.