16.12.2021

Лекотоварни автомобили + нулеви емисии = VW e-Crafter

Церемониалното „сключване“ на първата голяма сделка за електрически автомобили в България в сегмента на лекотоварните се случи в Интер Експо Център.

На 15-ти декември в зала 4 Volkswagen Лекотоварни автомобили представиха изцяло електрическия Crafter с нулеви локални емисии и товарен капацитет до 1 тон. На специално организиран тест драйв на външните площи в комплекса, гостите на премиерата имаха възможността да се насладят на функционалността и комфорта, които предлага ванът.

От 0 до 100 за по-малко от час

При използване на правотокова бързозарядна станция CCS с мощност 40 кВт, част от стандартното оборудване на e-Crafter, пълното презареждане на батерията на автомобила става за по-малко от един астрономически час. MOON - активно навлизащи на българския пазар за зарядни станции от 2020г. насам, демонстрираха от своя страна различните модели и цялостни решения за дома и корпоративната среда.
Коктейлът - представяне на първия голям лекотоварен модел на марката с нулеви емисии (Zero Emission Transporter) е съвместно организиран от The Locals и Интер Експо Център, по поръчка на Porsche Bulgaria.

Photocredit by Deyan Yordanov Photography
 
Gallery